Aangekomen in Mexico

Gisteren om 01:30 Nederlandse tijd zijn we aangekomen in Mexico City. Mijn oom Marc vloog mee op onze vlucht en mag zo weer terug naar Nederland vliegen. We hebben gisteren nog gezellig taco’s gegeten met de cabin crew en wat kunnen zien van Mexico City. Zondag ochtend komen ze ons ophalen van de kliniek om ons naar Puebla te brengen. Daar gaat het vanaf maandag gebeuren.

Nu we hier zitten zullen we jullie op de hoogte houden van de behandeling en hoe het gaat via deze pagina. De kans dat ik beroerd ga zijn van de behandeling is aannemelijk, daarom is de kans ook goed aanwezig dat persoonlijk op jullie reageren onder de berichten net iets te veel kan zijn. Ik ga in ieder geval mijn best doen, maar de updates zullen hoe dan ook blijven volgen.

Liefs,
Mies

Een reactie plaatsen