Een haarstuk van Jennifer Hoeve

Nieuwe haren

Een van de zaken die ik voor Mexico moet regelen is een haarwerk. De chemotherapie die ik ga krijgen is er een waarvan je haren uit zullen gaan vallen. Van vorig jaar, toen mijn gezicht verlamd was, weet ik dat je jezelf nog beroerder kan voelen als je in de spiegel  een heel ander mens ziet. Ik hoefde er dus niet over na te denken of ik een pruik wilde. Het enige probleem was waar haal je zoiets vandaan waarbij het nog mooi is ook. Niets ten nadele van Bonnie St. Clair, maar zo’n type pruik wilde ik nogal graag vermijden. Veel plekken waar ze je van een haarwerk kunnen voorzien waren zaken waarbij ik mezelf als 24-jarige wel heel jong voelde voor het type aanbod.

Jennifer Hoeve

Ik sprak er over met mijn huishoudelijk hulp en zij vertelde via via nog wel wat te kennen en zo kwam ik uit bij Jennifer Hoeve in Oostzaan, nabij Amsterdam. Vanochtend zette ik de eerste stap richting het haarwerk, want om 10:00 uur had ik een afspraak met Jennifer staan. Ze nam alle tijd en we bespraken mijn wensen. Dit is eindelijk een bedrijf die haarwerken kan maken die van deze tijd zijn en die er iets ontzettend moois van kunnen maken. Ik kon de kleur kiezen, de lengte en het model wat ik graag zou willen. Het gaat een lace wig worden. Dat is een haarstuk waarbij het lijkt alsof de haren uit je eigen hoofd komen. Een mooie en natuurlijke look. Mijn hoofd werd opgemeten, waardoor het haarstuk straks perfect zal aansluiten. Tegen het einde van de afspraak vertelde Jennifer dat zij ook een hele mooie bijdrage gaan doen aan de crowdfunding. Het is ongelofelijk mooi om te zien hoe onbekenden zo betrokken en behulpzaam kunnen zijn bij mijn actie. Na meerdere zaken te hebben gesproken was dit pas de eerste die goed voelde en nu weet ik het zeker; ik zit goed! Voor iedereen in een zelfde situatie als ik of die gewoon meer uit hun eigen haar willen halen is dit een ontzettend fijne zaak. Het duurt een aantal weken voordat het haarstuk klaar is en dan mag ik weer terug komen. Ook dit gaat nu lukken voor Mexico. Weer een stap dichterbij!

Een reactie plaatsen